Què és?

Es tracta d’una plataforma de serveis, pensada i adreçada a totes aquelles persones amants de l’esport i la bici que vulguin descobrir i gaudir del vi, del territori, de la cultura i de la gastronomia autòctona d’una de les regions vitivinícoles més importants de Catalunya: el Priorat.

Priorat Bike Experiences és el maridatge perfecte per descobrir aquesta comarca creixent, el Priorat. S’ofereixen diferents tipus de serveis amb l’objectiu principal de gaudir del Priorat en bicicleta, tant en BTT com en carretera.

Pedala i tasta els nostres vins més internacionals, amb el gust singular que els dóna la terra de llicorella, una pedra de tipus pissarra, grisa i aspra. A més d’un terra especial, el Priorat té una geografia abrupta de pendents molt pronunciats i paisatges espectaculars. Fixa’t amb les terrasses que han hagut de construir els viticultors per conrear la vinya! I fixa’t també amb la imponent Serra de Montsant, muntanya “santa” de tradició eremita.

Gaudeix de la tranquil·litat i confort que ofereixen els allotjaments de la comarca. Assaboreix sense presses les propostes dels restaurants escampats arreu dels poblets.

Pedala amb nosaltres pel Priorat i descobreix aquesta terra tan fascinant que et presentem!

 

Subscriu-te al nostre newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter si vols rebre les últimes novetats sobre les activitats que organitzem a Priorat Bike Experiences!

T'has subscrit correctament!