El Priorat, una comarca vinícola, carregada d’història i vida, de camps de vinya infinits, de colors i amb un Montsant que fa de guia, descobrireu una ruta sobre rodes que brinda una experiència única i d’allò més emocionant.

Amb Pedals del Priorat travessareu els camins que feien servir els antics cartoixans entre vinyes centenàries. Amb un recorregut total de 111 Kilòmetres i un desnivell ascendent de 3421m, gaudireu dels pobles prioratins i els seus paisatges immillorables. Entre senderons vertiginosos i camins serpentejants, podreu meravellar-vos dels famosos costers de vinya i pedalar amunt i avall passant per les zones més emblemàtiques i reconegudes gràcies als seus vins únics i la seva diversitat tant rica.

VIDEO: Jordi Miró avdigital.cat

L’ITINERARI

108 km


2822 m+


2 etapes

El punt de partida serà Cornudella de Montsant, un poble al nord del Priorat, envoltat per la Serra de Montsant per una banda i la Gritella i Siurana per l’altra.

Després de rebre el breafing i l’entrega de tot el material necessari per emprendre aquesta fantàstica ruta, iniciareu l’itinerari en direcció a La Morera del Montsant, poble situat just als peus del Montsant on les vistes de les parets verticals del massís són impressionants, i posteriorment descendireu cap a la Vilella Baixa, també coneguda com la Nova York del Priorat degut als seus edificis vertiginosos d’una alçada considerable.

Després de gaudir d’aquestes vistes, continuareu cap a Bellmunt del Priorat, on en destaquen les seves mines històriques, fins arribar a la capital, Falset (km 58,60). Serà en aquest punt on es farà parada i fonda per recuperar les forces i reprendre la ruta entre boscos frondosos i costers de vinya amb denominació.

Poc a poc, entre ascensos i descensos, pedalareu per corriols tècnics per Gratallops, Torroja del Priorat, la Vilella Alta, Escaladei (on trobem l’antiga i històrica Cartoixa), Poboleda i finalment, Cornudella de Montsant, on posareu el punt i final de la ruta.

RECORREGUT I ALTIMETRIA

Etapa 1

Cornudella de Montsant – Falset
· Distància: 55 km  – 1365mD+

Etapa 2

Falset – Cornudella de Montsant
· Distància: 53 km  – 1457mD+

00,00  CORNUDELLA DE MONTSANT
10,50  MORERA DE MONTSANT
28,30  VILELLA BAIXA
41,08  EL LLOAR

48.80  BELLMUNT DEL PRIORAT
55,50  FALSET
67,00  PORRERA
76,50  TORROJA DEL PRIORAT
80,50  VILELLA ALTA
85,00  ESCALADEI
88,50  POBOLEDA
108,0  CORNUDELLA DE MONTSANT

 

FORFAITS DISPONIBLES

260€/persona
2 nits d’allotjament en règim de mitja pensió i forfait


315€/persona
2 nits d’allotjament en règim de mitja pensió, transfer de maletes i forfait.


330€/persona
2 nits d’allotjament (superior) en règim de mitja pensió, transfer de maletes i forfait

ATENCIÓ!
Preus calculats per packs de 2 persones allotjades en habitació doble. En cas de grups amb nombre de participants imparells, consulteu-nos pressupost.

COMPROVA DISPONIBILITAT

La contractació d’aquesta experiència es fa a través de la central de reserves de Pedales del Mundo. 

Subscriu-te al nostre newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter si vols rebre les últimes novetats sobre les activitats que organitzem a Priorat Bike Experiences!

T'has subscrit correctament!