El Priorat, una comarca vinícola, carregada d’història i vida, de camps de vinya infinits, de colors i amb un Montsant que fa de guia, descobrireu una ruta sobre rodes que brinda una experiència única i d’allò més emocionant.

Amb Pedals del Priorat travessareu els camins que feien servir els antics cartoixans entre vinyes centenàries. Amb un recorregut total de 111 Kilòmetres i un desnivell ascendent de 3421m, gaudireu dels pobles prioratins i els seus paisatges immillorables. Entre senderons vertiginosos i camins serpentejants, podreu meravellar-vos dels famosos costers de vinya i pedalar amunt i avall passant per les zones més emblemàtiques i reconegudes gràcies als seus vins únics i la seva diversitat tant rica.

VIDEO: Jordi Miró avdigital.cat

L’ITINERARI

111 km


3421 m+


2 etapes

El punt de partida serà Cornudella de Montsant, un poble al nord del Priorat, envoltat per la Serra de Montsant per una banda i la Gritella i Siurana per l’altra.

Després de rebre el breafing i l’entrega de tot el material necessari per emprendre aquesta fantàstica ruta, iniciareu l’itinerari en direcció a La Morera del Montsant, poble situat just als peus del Montsant on les vistes de les parets verticals del massís són impressionants, i posteriorment descendireu cap a la Vilella Baixa, també coneguda com la Nova York del Priorat degut als seus edificis vertiginosos d’una alçada considerable.

Després de gaudir d’aquestes vistes, continuareu cap a Bellmunt del Priorat, on en destaquen les seves mines històriques, fins arribar a la capital, Falset (km 58,60). Serà en aquest punt on es farà parada i fonda per recuperar les forces i reprendre la ruta entre boscos frondosos i costers de vinya amb denominació.

Poc a poc, entre ascensos i descensos, pedalareu per corriols tècnics per Gratallops, Torroja del Priorat, la Vilella Alta, Escaladei (on trobem l’antiga i històrica Cartoixa), Poboleda i finalment, Cornudella de Montsant, on posareu el punt i final de la ruta.

RECORREGUT I ALTIMETRIA

Etapa 1

Cornudella de Montsant – Falset
· Distància: 58,6 km  

Etapa 2

Falset – Cornudella de Montsant
· Distància: 52,4 km

PK – 00,00  CORNUDELLA DE MONTSANT
PK – 10,50  MORERA DE MONTSANT 
PK – 27,30  VILELLA BAIXA    
PK – 52,40  BELLMUNT DEL PRIORAT  
PK – 58,60  FALSET
PK – 70,30  PORRERA
PK – 79,50  TORROJA DEL PRIORAT
PK – 83,80  VILELLA ALTA  
PK – 88,00    ESCALADEI 
PK – 92,00    POBOLEDA 
PK – 111,00  CORNUDELLA DE MONTSANT

FORFAITS DISPONIBLES

238€/persona
2 nits d’allotjament en règim de mitja pensió i forfait


294€/persona
2 nits d’allotjament en règim de mitja pensió, transfer de maletes i forfait.


310€/persona
2 nits d’allotjament (superior) en règim de mitja pensió, transfer de maletes i forfait

ATENCIÓ!
Preus calculats per packs de 2 persones allotjades en habitació doble. En cas de grups amb nombre de participants imparells, consulteu-nos pressupost.

COMPROVA DISPONIBILITAT

La contractació d’aquesta experiència es fa a través de la central de reserves de Pedales del Mundo. 

Subscriu-te al nostre newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter si vols rebre les últimes novetats sobre les activitats que organitzem a Priorat Bike Experiences!

T'has subscrit correctament!